Ilma-vesilämpöpumppu

Asennamme ja huollamme myös ilma-vesilämpöpumput | Jämsä, Muurame, Jyväskylä, Keski-Suomi, Pirkanmaa

Ilma-vesilämpöpumppu on ilmalämpöpumpun isosisko. Kohteisiin, joissa maalämmön toteuttaminen on mahdotonta esimerkiksi maaperän vuoksi, ilma-vesilämpöpumppu voi olla sopiva ratkaisu. Pumppu toimii keskuslämmityslaitteena, eli talossa tulee olla joko patterijärjestelmä tai lattialämmitys, jonka avulla lämpö levitetään koko rakennukseen. Pumpulla lämmitetään myös käyttövesi.

Pumppumies Puoliväli Oy toteuttaa ilma-vesilämpöpumppujen asennukset ja huollot kaikenlaisissa kohteissa Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla. Meiltä löytyy myös monipuolinen valikoima varaosia ilma-vesilämpöpumppuihin.

Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa suurimman osan lämmityskauden lämmöntarpeesta todella edullisesti, kovimmille pakkasille se tarvitsee varajärjestelmän. Yleensä varalämmitysjärjestelmänä käytetään pumpun omia sähkövastuksia, joilla lämmitystarve voidaan kattaa tarvittaessa. Myös takka tai leivinuuni ovat tehokkaita tapoja vähentää ostettavaa sähköenergiaa kovimmilla pakkasilla.

Asennustyö saadaan useimmiten valmiiksi päivässä. Tule myymäläämme juttelemaan, niin selvitetään sinun kotiisi energiatehokkain ja edullisin lämmitysjärjestelmä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin kartoitamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämmitys- tai jäähdytysjärjestelmän!